Pharmabox: 24-uurs service – Huisartsenpraktijk Ameide – Ameide
Welkom

Mijn naam is Hannah Coutinho, uw huisarts. Onlangs heb ik de praktijk overgenomen van dokter Boersma. Samen met het vaste team hoop ik nog vele jaren bij te dragen aan uw gezondheid. Woont u in Ameide en heeft u nog geen huisarts? Schrijf u gerust in!

Huisartsenpraktijk Ameide Prinses Marijkeweg 1c 4233 HJ Ameide

Terug naar overzicht

Pharmabox: 24-uurs service

Wij hebben een Pharmabox 24 besteld, die binnenkort buiten langs de loopbrug geplaatst zal worden.

Indien u uw chronische medicatie afgeleverd krijgt met behulp van onze herhaalservice, krijgt u per mail of op uw mobiele telefoonnummer bericht dat uw medicatie klaar staat. Ā Als de Pharmabox24 geplaatst is, bestaat de mogelijkheid dat u een code krijgt per mail of SMS. Met behulp van deze code kunt u vervolgens zelf uw medicatie uit de Pharmabox 24 halen. De Pharmabox is 24 uur per dag beschikbaar. Dat betekent dat u ook in de avonduren of in het weekend uw medicatie kunt ophalen.

Als het zo ver is, volgt nadere informatie.

Ter voorbereiding op deze service willen wij u vragen om ons een machtiging voor automatische incasso te verlenen. De Pharmabox heeft namelijk geen pinautomaat. De ervaring leert ons helaas dat indien er niet meteen afgerekend wordt, sommige mensen hun factuur vergeten te betalen. Met automatische incasso wordt dit probleem ondervangen.
Bij de apotheek kunt u een formulier afhalen waarmee u toestemming kunt verlenen voor automatische incasso.

Publicatiedatum: 28-07-2021