Afscheid Jaap en Inge Boersma – Huisartsenpraktijk Ameide – Ameide
Welkom

Mijn naam is Hannah Coutinho, uw huisarts. Onlangs heb ik de praktijk overgenomen van dokter Boersma. Samen met het vaste team hoop ik nog vele jaren bij te dragen aan uw gezondheid. Woont u in Ameide en heeft u nog geen huisarts? Schrijf u gerust in!

Huisartsenpraktijk Ameide Prinses Marijkeweg 1c 4233 HJ Ameide

Terug naar overzicht

Afscheid Jaap en Inge Boersma

Het heeft even geduurd maar nu gaat het er toch echt van te gaan komen……. We gaan na 32 jaar onze praktijk per 1 april overdragen.

De praktijk zal worden voortgezet door Hannah Coutinho in samenwerking met “Buurtdokters”. We zijn er van overtuigd dat hierdoor een goede kwaliteit en continuïteit van huisartsenzorg in Ameide en omgeving geborgd blijft.

Na 1 april zal Jaap Boersma nog enige tijd twee dagen in de week in de praktijk blijven werken. Inge Boersma draagt haar werkzaamheden per 1 april  volledig over.

Op zaterdag 1 april van 15-17 uur bieden wij gelegenheid in het Spant om officieel afscheid van ons te nemen.

Wij willen u hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en voor de buitengewoon plezierige tijd die wij hier hebben mogen werken. Ook willen wij al onze medewerkers bedanken voor hun grote inzet en de (jarenlange) prettige samenwerking.

 

 

 

Publicatiedatum: 15-03-2023